programmaprogramma

Jasper van der Veen

Jasper van der Veen

Jasper van der Veen zit propvol grooste plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, sterke bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondenemenen, iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn hoofd langzaam maar zeker steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niets komen, of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten.

NRC schreef over hem: "Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in."

Jasper studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de  als Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar.  

(Foto: De Keet)


Adres en kaartverkoop:

  • Cultureel Café Bacchus google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • entree: € 17,50; Jongerenticket 16 t/m 25 jaar € 10,00; abonnement voor alle 7 voorstellingen € 99,00
  • kaartverkoop: in de KCA ticketshop
  • aanvang: 20.30 uur, zaal open een half uur voor de voorstelling
  • informatie: bij  Ans de Kruijf

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
zaterdag 25 januari 2025, 20.30 uur

Toegang € 17,50

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»