programmaprogramma

The Magic Show: kids only

The Magic Show: kids only

Kindertheater bij KCA. Het werd de hoogste tijd! In samenwerking met Dorpshuis 't Podium Kudelstaart brengt KCA tijdens de Feestweek Kudelstaart een wervelende goochelshow voor alle kinderen in de basisschool leeftijd. 

The Magic Show
In de voorstelling The Magic Show neemt illusionist en meester-goochelaar Lars van Tuijl je mee op een magische reis boordevol verbazingwekkende trucs, breinbrekers en WOW momenten.
Dat doet hij in zo'n vlot tempo, dat je van de ene verbazing in de andere zult vallen. En als je wilt mag je op het podium komen helpen. Laat je verrassen en ga mee op een reis volop humor, spanning en avontuur! 

Over Lars
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring met theater voor kinderen maken van hem een terechte meester-goochelaar.

Lars van Tuijl was o.a. te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

Kids only
De show is exclusief voor kinderen. Mama, papa, oma en opa betalen daarom geen entree en zijn welkom voor een kopje koffie of thee, een frisje, wijntje of biertje in het gezellige café in Dorpshuis Kudelstaart, waar ze hun kroost op gepaste afstand gade kunnen slaan. 

Nieuwsgierig geworden? Hier is alvast de promovideo. 


Adres en kaartverkoop:

  • Dorpshuis 't Podium Kudelstaart, Kudelstaartseweg 239
  • entree: € 5,- per kind 
  • kaartverkoop: online in de KCA ticketshop, bij Slijterij Van Lammeren in het winkelcentrum Kudelstaart en aan de zaal (gepast of pinnen)
  • aanvang: 15.30 uur, zaal open een half uur voor de voorstelling
  • informatie: bij  Ans de Kruijf

In samenwerking met:

ARCHIEF

Locatie:
Dorpshuis 't Podium Kudelstaart

Tijd:
vrijdag 23 juni 2023, 15.30 uur

Toegang € 5,-

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»