programmaprogramma

Marcel Harteveld

Marcel Harteveld

De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, de inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt er in, impotentie ligt op de loer, maar Marcel? Die is voor de bui binnen. In het oog van de storm erft hij een wasserette midden in de grote stad. Ondernemen in deze tijd is niet makkelijk maar hij weet één ding zeker, hij gaat het écht anders doen.

In dit muzikale cabaretspektakel probeert Marcel zijn nieuwe aanwinst overeind te houden, terwijl hij zelf al zijn vuile was buiten hangt. Of binnen, eigenlijk. Hoe dan ook: Wil je alles weer schoon, Marcel wast 't gewoon.

Marcel Harteveld (1984, Den Haag) is cabaretier, zanger, acteur, muzikant en musical-iemand. In die volgorde. Hij schrijft voor VillavdB op NPO Radio 1 en is hij vaste cabaretier bij Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij tourde na zijn studie aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademi met Johan Fretz onder de naam De Gebroeders Fretz door het land, speelde anderhalf jaar lang de rol van Chris de Vries in Soldaat van Oranje, de Musical. In de periode erna schrijft hij zijn eerste soloprogramma, Weet ik veel, over zijn favoriete schoolmeester, alles wat hij daarvan geleerd heeft, en wat hij daar verder voor stomme dingen mee gedaan heeft.

Nu verovert hij met zijn tweede avondvullende programma Voor de bui binnen de Nederlandse theaters.

(foto: Marcel Harteveld)


Adres en kaartverkoop:

 

  • Cultureel Café Bacchus google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • entree: € 17,50; met KCA (Duo-) Vriendenkaart € 14,50; Jongerenticket t/m 25 jaar € 10;
  • kaartverkoop: in de KCA ticketshop
  • aanvang: 20.30 uur, zaal open een half uur voor de voorstelling
  • informatie: bij  Ans de Kruijf

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
zaterdag 20 april 2024, 20.30 uur

Toegang € 17,50

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»