programmaprogramma

Thjum Arts

Thjum Arts

KCA heeft zin om u weer te zien in het theater! Ook onze artiesten staan te trappelen om u de komende maanden mooie avonden te bezorgen in ‘theater’ Bacchus. Zaterdag 21 januari bijt een heel uitzonderlijk cabarettalent het spits af: Thjum Arts. En daar kunt u bij zijn voor de uitzonderlijk lage eenmalige nieuwjaarsactieprijs van € 10! Reserveer dus snel kaartjes in de onze Ticketshop

In 2020 stond hij in de finale van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. Als Thjum Arts het podium op komt, gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste avondvullende voorstelling Tijdloos genot. Hierin verweeft hij de tijdsgeest met persoonlijke verhalen en actuele gebeurtenissen. Thjum staat stil waar de wereld verder raast.

Tijdens de voorstelling leer je Thjum kennen als een jongen die niet in de pas loopt, maar ‘wiens lichaam achterloopt op zijn hoofd’. Iemand die veel nadenkt, veel praat, en expliciet op zoek moet naar manieren om in zijn eigen lichaam te komen. Het innemende aan Arts is dat zijn stijl nergens vilein of bijtend wordt. Er is geen punching down, er wordt niemand op de hak genomen, behalve misschien hijzelf. De humor zit hem vooral in de herkenbaarheid van onhandige sociale situaties. De paar momenten waarop hij wel naar een actueel onderwerp verwijst geven de voorstelling net de prikkel die nodig is.

Recensent Iris Spanbroek van de Theaterkrant: ”De grootste kracht van Arts is zijn authenticiteit. Er is geen bravoure of opschepperij, geen overdadig of nodeloos acteren. Hij hengelt niet naar de lach, maar incasseert de open doekjes met geduld. Tijdloos genot wordt zo een eerlijk, open portret van een bedachtzame jongen die weet waar hij zijn grappen heeft verstopt. Arts maakt zeker nieuwsgierig naar volgend werk. Aan het einde van Tijdloos genot heb je het gevoel een nieuw persoon te hebben ontmoet, en Arts is zeker iemand die je beter wil leren kennen."

(Foto: Lieke Bilderman)


Adres en kaartverkoop:

  • Cultureel Café Bacchus google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • entree: speciale eenmalige nieuwjaarsactieprijs € 10
  • kaartverkoop: in de KCA ticketshop en aan de zaal (gepast of per PIN)
  • aanvang: 20.30 uur, zaal open een half uur voor de voorstelling
  • informatie: bij  Ans de Kruijf

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
zaterdag 21 januari 2023, 20.30 uur

Toegang € 10,00 Nieuwjaarsactie

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»