programmaprogramma

Lotte Velvet

Lotte Velvet

De theaterkrant schreef over Lotte: “Velvet heeft een volstrekt eigen vorm gevonden om een actueel verhaal persoonlijk te maken. Haar observaties zijn messcherp, haar taal is poëtisch, ze schildert met woorden. Ze is authentiek, een kind van deze tijd en ze doet wat een goede cabaretier moet doen. Ze raakt, ze verontrust, ze ontroert, ze levert stof tot nadenken en houdt ons een spiegel voor. Lotte Velvet verdient volle zalen.”

Kleinkunstenaar en forensisch psycholoog Lotte Velvet (1984) woont in Rotterdam en is een creatieve duizendpoot. Ze treedt op als sneldichter, schrijft theaterteksten en actuele liedjes voor het programma Andermans Veren, speelt in verschillende bandjes viool, gitaar en toetsen én heeft de kleinkunst onder de knie.

In 2020 won ze overtuigend het concours om de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en nu staat ze in de theaters met haar eerste avondvullende voorstelling Ondergrond. In Ondergrond verbreekt Lotte haar relatie met de wereld. Met liedjes, spoken word en personages geeft ze een stem aan mensen die ook worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden.

(foto: Anne van Zandwijk)


Adres en kaartverkoop:

  • Cultureel Café Bacchus google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • entree: € 17,50; met KCA (Duo-) Vriendenkaart € 14,50; Jongerenticket t/m 25 jaar € 10;
  • kaartverkoop: uitsluitend in de KCA ticketshop
  • aanvang: 20.30 uur, zaal open een half uur voor de voorstelling
  • informatie: bij  Ans de Kruijf

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
zaterdag 18 maart 2023, 20.30 uur

Toegang € 17,50 (ALLEEN IN KCA TICKETSHOP)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»