programmaprogramma

Arie Koomen

Arie Koomen

Op zaterdag 25 september gaat het KCA cabaretseizoen van start in cultureel café Bacchus. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het niet de “lefgozer” ANUAR die het 1e optreden van dit seizoen voor zijn rekening neemt, maar de “schreeuwende, recalcitrante man” ARIE KOOMEN – al 25 jaar op de planken en bekend van de Lama’s - met zijn programma: BOE!

In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem. Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het. Tuurlijk… niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dat is wel typisch Arie….De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE!

BOE! zal sowieso de cursus “Accordeon voor Dummies” bevatten. BOE! tegen alles. Het decor is er. De grappen zijn er. Arie is er klaar voor. Nu jullie nog! Mocht je nu denken: ”lekker vaag allemaal…”Arie heeft juist moeite met mensen die vaag zijn, je weet wel over wie hij het heeft.


Locatie:

  • Cultureel Café Bacchus XL google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • tel. 0297-326831 (tijdens openingsuren)

Kaartverkoop:
Kaartjes zijn voor €15 te koop in de KCA Ticketshop.
Voordelig abonnement voor alle zeven voorstellingen: € 90, te koop in de KCA Ticketshop.

Aanvang:
Aanvang voorstelling: 20:30 uur, zaal open om 20:00 uur

Informatie:
Bij: Ans de Kruijf


Coronaregels KCA:

Wij doen er alles aan om de voorstellingen voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te maken. Daarbij volgen we de coronamaatregelen die de overheid voorschrijft. Maar we kunnen het niet zonder de medewerking van onze bezoekers. Bljft u alstublieft thuis bij coronagerelateerde klachten. Houdt afstand tot anderen en volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers.  


ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus XL

Tijd:
Zaterdag 25 september 2021, 20:30 uur

Toegang € 15 (ALLEEN VIA ONZE TICKETSHOP)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»