programmaprogramma

Peter van Ewijk

Peter van Ewijk

CONTACT

In 1977 werden drie opvallende dingen gelanceerd: de twee Voyager-satellieten en Peter van Ewijk. Aan boord van de Voyagers bevonden zich twee identieke gouden platen met daarop het tinderprofiel van de aarde. 90 minuten muziek, 115 foto’s en groetjes in 56 verschillende talen als een soort vriendschapsverzoek voor buitenaardse wezens. 

Peter van Ewijk werd gelanceerd zonder gouden plaat. Hij moest zelf maar uitzoeken hoe je nu precies contact maakt met anderen. En dan helpt het niet dat je als kind naar Turnhout (België) moet verhuizen; naar een plaats buiten de stad waar geen andere leeftijdgenootjes wonen; en dat je alleen maar kunt spelen met je eigen levendige fantasie. Ondertussen, meer dan veertig jaar later, zijn de Voyagers nog steeds op zoek naar buitenaardse intelligentie, terwijl Peter het al moeilijk genoeg heeft met het vinden van binnenaardse intelligentie. Contact vertelt niet alleen het fascinerende en vaak hilarische verhaal van de Voyagers en de gouden plaat, maar gaat ook over het intense verlangen om iemand te vinden, ergens in de duisternis, tussen de sterren. 

Peter van Ewijk won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten. Dit is zijn allereerste solo-voorstelling.   

Bekijk hier de trailer


LET OP: Voor deze voorstelling is naast een toegangskaartje ook een coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie. 


De voorstelling vindt plaats in:

  • Cultureel Café Bacchus XL google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • tel. 0297-326831 (tijdens openingsuren)


Kaarten á € 15 zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop in de KCA ticketshop.  

Aanvang voorstelling 20:30 uur, zaal open om 19:30 uur. Kom op tijd in verband met de eventuele wachttijd voor de controle van de coronatoegangsbewijzen en de verplichte barsluiting om 20:00 uur!

Informatie bij: Ans de Kruijf


 ARCHIEF

 

Locatie:
Cultureel Café Bacchus XL

Tijd:
zaterdag 20 november 2021, 20:30 uur

Toegang € 15 (ALLEEN VIA ONZE TICKETSHOP)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»