programmaprogramma

Fabian Fransiscus

Fabian Fransiscus

MEDEDELING: 

Helaas hebben we de kaartverkoop voor deze voorstelling voorlopig even moeten stoppen. Het is op dit moment niet duidelijk hoe de op 28 september ingegane verscherpte coronamaatregelen uitpakken voor de culturele sector. Zodra daar meer duidelijkheid over is hopen we natuurlijk ook de resterende kaartjes voor de voorstelling met Fabian Franciscus te kunnen aanbieden in onze Ticketshop. Blijf ondertussen deze website volgen. 

KLEINE WERELD

Voor hen, die ooit ‘coaching’ hebben gehad, zal deze voorstelling vol zitten met herkenbare avonturen bij de psycholoog. Het gaat  over de strijd om mijn ‘Kleine Wereld’ zo nu en dan eens te verlaten. Met of zonder coach! Zou u dat óók niet eens moeten doen?

‘Vlafeest’, de eerste voorstelling van Fabian was na zijn try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Daarmee haalde hij in meerdere theaters al de grote zaal. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij Spijkers met Koppen, Radio 538 en Na Het Nieuws. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op het Lowlands festival.  Ook veroverde Fabian in de fameuze ‘The Comedy Store’ in London de eerste prijs in een belangrijke comedy wedstrijd en speelde o.a. in New York, Berlijn, Stockholm en Londen.
Sinds april 2019 is Fabian ambassadeur voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Hij zet zich in om met meer openheid en positiviteit over autisme te praten.


De voorstelling vindt plaats in:

Cultureel Caf Bacchus XL google maps
Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
tel. 0297-326831 (tijdens openingsuren)

Kaarten á € 15 zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop in de KCA-ticketshop.

Aanvang voorstelling 21:00 uur, zaal open om 20:30 uur

Informatie bij: Ans de Kruijf

De cabaretvoorstellingen vinden dit seizoen plaats in de grote zaal rechts naast het vertrouwde Cultureel Café Bacchus, waar we de 1,5 meter afstandseis kunnen waarborgen. Wij rekenen erop dat onze bezoekers de coronamaatregelen naleven voor hun eigen veiligheid en die van anderen. ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus XL

Tijd:
VRIJDAG! 30 oktober 2020 om 21:00 uur

Toegang € 15 (ALLEEN VIA ONZE TICKETSHOP)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»