programmaprogramma

Jos van Beest presenteert Frits Landesbergen

Jos van Beest presenteert Frits Landesbergen

De swingende ‘huispianist’ van de Nieuwe Meer, Jos van Beest, presenteert zondagmiddag Frits Landesbergen – niet alleen Neerlands beste jazz-vibrafonist, maar ook een voortreffelijke drummer en arrangeur.

Frits Landesbergen (Voorschoten, 1961) is docent vibrafoon, slagwerk en combospel aan het conservatorium te Den Haag, beheert zijn eigen boekingsbureau en is producent. Landesbergen speelt mee op ruim 120 albums als sideman bij onder anderen Madeline Bell, Ann Burton, Louis van Dijk, Laura Fygi, het Rosenberg Trio, het Metropole Orkest en het trio van Monty Alexander.

Frits heeft van jongs af aan als vrije ondernemer in zichzelf en zijn loopbaan geïnvesteerd. Het winnen van prestigieuze binnen- en buitenlandse jazzprijzen als de Wessel Ilckenprijs, Pall Mall Swing Award, AVRO-cultuurprijs ‘De Belofte’ en de daarbij behorende aandacht van de media hebben Frits geen windeieren gelegd. Sindsdien heeft Frits een overvolle agenda, voornamelijk in Nederland maar ook regelmatig elders in de wereld.

Kortom, het wordt een historische jazzmiddag op de Nieuwe Meer.


Een supermiddag beleefd!

Locatie:
Jachthaven de Nieuwe Meer, Stommeerweg

Tijd:
28 oktober 2018

Toegang je gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»