programmaprogramma

Thomas Smith - De jaren van verstand

Thomas Smith - De jaren van verstand

De jaren van verstand: hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig? Net als artikelen in een roddelblad flitsen onze gedachten met hoge snelheid voorbij, maar welke zou je niet lezen en welke lees je juist wel?

Thomas’ eerdere cabaretshows werden allemaal met vier- en zelfs vijfsterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Over zijn eerdere show Strak: “Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met publiek” (De Standaard).

Thomas Smith wordt geboren in Nederland uit Britse ouders, maar groeit op in Antwerpen. Hij speelt zowel in het Engels als in het Nederlands - met een Antwerps accent. Zijn comedy carrière neemt een vlucht als hij in 2000 de finale haalt van Humo’s Comedy Cup. Hij sluit zich aan bij het Nederlandse comedy gezelschap Comedy Explosion. Tevens verzorgde hij de voorprogramma’s bij Wim Helsen’s Heden Soup.

In 2008 komt hij met zijn eerste avondvullende programma Alienman Smith, in 2009 gevolg door Thomas Smith Will Set You Free. In september 2012 ging zijn derde programma Chaos in première. Ditmaal geen uitschreven programma, maar een voorstelling die grotendeels voorkomt uit improvisatie, door De Standaard beloond met een vijf sterren recensie.

Op televisie is Smith te zien in programma’s als Mag ik uw Kussen. Ook in de veelbekeken serie van de Belgische versie Foute Vrienden was Thomas te zien. Nu toert hij door Nederland met zijn cabaretprogramma De Jaren Van Verstand.

 


ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
5 januari 2019

Toegang € 12,50

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»