programmaprogramma

Jan van Maanen - Voor alles

Jan van Maanen - Voor alles

Jan van Maanen, winnaar van de Wim Sonneveldprijs, door kenners en pers uitgeroepen tot “uitvinder van het Retro-Cabaret) en “erfgenaam van De Grote Drie”, schaamt zich in zijn nieuwe programma VOOR ALLES niet voor zijn imago.

Jan van Maanen zingt gul, speelt rijk en ruig en zal u laten lachen om niets (of: alles). Hij trekt zich daarbij weinig aan van de zogenaamde tijdgeest, doet alles in zijn eigen temp wamt, zo zegt hij: “ik ben de tijd, u, wij zijn en maken de tijd”. Zijn compassie lijkt grenzeloos, hij omarmt iedereen en gunt iedereen alles. Bij Jan mag je roken, vuurwerk afsteken, daarover zeuren, jezelf zwart schminken, daarover zeuren, mensen beledigen, gekwetst zijn, ballonnen oplaten, Eskimo’s Eskimo’s noemen en geloven dat de overheid het beste met je voor heeft. Alles mag, op eigen risico.

Jan van Maanen, naast – in zijn eigen woorden- “romantisch-decadent cabaretier” o.a. ook dirigent, componist en schilder, en wordt door velen inmiddels liefdevol beschouwd als Cabaretier des Vaderland.


 

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
14 januari 2017

Toegang € 12

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»