programmaprogramma

Martijn Hillenius - De man in bonus

Martijn Hillenius - De man in bonus

Het gaat goed met Martijn. Vindt hij zelf. En als je zelf vindt dat het goed met je gaat, vinden anderen dat meestal ook. En wanneer niet alleen jijzelf, maar ook de anderen vinden dat het goed met je gaat, ja, dan zal het wel waar zijn.

In “De man in bonus” gaat Martijn op zoek naar het geheim van de voorspoed. Met hilarische muzikale acts, rake typeringen en scherpe overdenkingen neemt hij u mee op zijn zoektocht. Natuurlijk. Om tot het positieve te komen moet soms ook het negatieve worden ondergaan. Maar uiteindelijk zult u in de plus eindigen. Dat is beloofd.

Martijn Hillenius is in 2002 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten. Na de Amsterdamse kleinkunst Academie speelde Martijn in vele theaterstukken waaronder Medea, de Grote Vriendelijke Reus en Sneeuwwit. Martijn was op de televisie te zien in o.a. Daar! Vliegende Panters, het Klokhuis, Costa!, De co-assistent, Flikken Maastricht, Toren C en de telefilm On Stage. Hij was tevens te zien in de, met drie Gouden kalveren bekroonde, film Aanmodderfakker.

Verder maakt hij deel uit van “Stanley en de Menzo’s", de acapella zangroep van Kleinkunst academie vrienden Henny van Loon, Jeroen Woe, Steef Hupkes en Niels van der Laan. Martijn schrijft sinds 2007 voor de programma’s Koppensnellers, Het Klokhuis, Van Zon op zaterdag en het Schoneschijnekenhuis.


De voorstelling vond plaats in:

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
19 maart 2016

Toegang € 12

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»