programmaprogramma

Pepijn Schoneveld - Morgen klaart het op

Pepijn Schoneveld - Morgen klaart het op

Na zijn goed ontvangen eerste avondvullende show “Meneer Jongetje” keert Pepijn terug met een hoopvolle tweede show “Morgen klaart het op”. Het jongetje is een meneer geworden. Een meneer die niet gemaakt is voor de 21ste eeuw. Hij is gemaakt om in een berenvelletje voor z’n grot te zitten. En boegoeboegoe te roepen. Nu ligt hij thuis op de bank met al zijn oerinstincten en overlevingsmechanismen. En allemaal gedachten die niet thuishoren in dat Neanderthalerkoppie. Hij moet een nieuwe manier vinden om in deze jungle van auto’s, telefoons en boze mensen te overleven. En dan klaart het op: Echt!

Pepijn Schoneveld is acteur en cabaretier. In 2009 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Al tijdens zijn opleiding was Pepijn te zien in verschillende voorstellingen, zoals Kamp Holland van Orkater.

In het voorjaar van 2010 speelde Pepijn zijn zelfgeschreven voorstelling solo voorstelling: “Alles moet weg” en in 2012 was hij finalist tijdens het Leids Cabaretfestival met zijn cabaretvoorstelling Reuf. Afgelopen jaren speelde Pepijn een hoofdrol in de Suburbia voorstelling "Momenten van geluk", in "De boot en het meisje" en de afgelopen jaren tijdens het Festival Classique in de voorstelling "Schateiland en Don Jan". Op de televisie heeft Pepijn diverse gastrollen gespeeld waaronder Het Klokhuis, Gooische Vrouwen, Sorry Minister, Single, Moordvrouw. In de serie Feuten (2010) speelde Pepijn een van de hoofdrollen.


De voorstelling vond plaats in Cultureel Café Bacchus

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
21 november 2015

Toegang € 12

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»