programmaprogramma

Jasper van Kuijk - Onder de streep

Jasper van Kuijk - Onder de streep

Je neemt geen risico’s. Voor elke keuze die je maakt win je stapels informatie in. Wie is die cabaretier? Wat doet ie? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Welke columns schrijft hij waar? En als dat niet in het tekstje staat, zoek je online. Want je wilt wel weten wat je krijgt, toch? Het is tenslotte ook je vrije zaterdagavond.

En door wat op zijn website staat krijg je het idee dat Jasper van Kuijk een talentvolle cabaretier is. Wint Cameretten en krijgt het Stijgend Applaus Stipendium, schrijft een column in de Volkskrant. Mooie recensies ook: scherp en actueel, met een verhaal én om te lachen. Maar je weet ook wie die informatie op die site heeft gezet. Dus zeker weten doe je het nooit.

Onze behoefte om alles zeker te weten, dat is waar “Onder de Streep” over gaat. We zijn verslingerd aan Big Data. Van Kuijk daagt je uit een keer niks op te zoeken, je over te geven aan de verassing. En gewoon naar Onder de Streep te gaan, want het blijft verleidelijk.De voorstelling vond plaats in Cultureel Café Bacchus

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
19 september 2015

Toegang € 12

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»