programmaprogramma

Nina de la Croix en Maarten Ebbers

Nina de la Croix en Maarten Ebbers

Een gitaar, een piano, een schemerlamp meer hebben Nina de la Croix en Maarten Ebbers niet nodig a.s. 10 januari in cultureel café Bacchus.

Als u goede voornemen voor dit jaar is: “het mag allemaal wel iets minder” dan is dit HET cabaretprogramma waarmee u 2015 moet beginnen. U houdt van minimaal? Dat kan. Daar zijn Maarten en Nina voor. Simpel. Eenvoudig. Goed, maar niet gek. Of nou ja, een beetje dan.

Het zijn ten slotte cabaretiers. Droger dan kurk. Maar vooral muzikaal. Zéér muzikaal. Prachtige liedjes. Ze willen liefst maar één ding: optreden: voor u! Ze hebben een gitaar, ze hebben elkaar. Intiemer gaat u het dit seizoen niet vinden. Hoeft ook niet. Meer hebben ze niet nodig.

>Maarten Ebbers won in 2009 de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en toerde vervolgens met veel succes door Nederland met de voorstellingen: “Laat mij maar zitten”en: “Laat mij maar voorop”. Zijn juryrapport luidde: “Hij is een goede energieke performer en neemt het publiek even moeiteloos mee in zijn absurde fantasiewereld”.

Nina de la Croix haalde de finale van het Amsterdams kleinkunst Festival in 2007 en speelde sindsdien de programma’s “Poldervrouw”, “Alles kan kapot” en “Bas”, waarmee ze ook in Cultureel Café Bacchus te zien was. De Volkskrant kopte over haar: “De la Croix smaakt naar meer”. De voorstelling vond plaats in Cultureel Café Bacchus 

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Caf Bacchus

Tijd:
10 januari 2015

Toegang 11

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»