programmaprogramma

Jennifer Evenhuis - GUL

Jennifer Evenhuis - GUL

Mensen die vaak naar het theater gaan, steunen vaak goede doelen, maar helpen bijna nooit met verhuizen. Mensen met kinderen krijgen vaker kado’s van de Action of iets wat iemand zelf al kado had gekregen. Mensen met meer dan 300 Facebookvrienden nemen vaker een dakloze kat in huis.Waar of niet?

In haar tweede avondvullende cabaretprogramma onderzoekt Jennifer onze vrijgevigheid. Wat hebben we voor elkaar over? Willen we er iets voor terug? Wie een ander helpt voelt zich vaak beter over zichzelf, maar is dat de enige reden om goed te doen?

Neem voldoende cash mee, want tijdens deze voorstelling wordt er geld opgehaald voor een steeds wisselend goed doel. Ontdek hoe slecht u zelf eigenlijk bent. En hoe bevrijdend dat is!

Jennifer staat met gemak op het podium. Op een bijzondere manier persifleert zij de moderne wanhoop en de keuzestress van tegenwoordig. Jennifer is naturel, een energiek verteller en schakelt snel tussen de verschillende scenes, wat het programma de nodige dynamiek oplevert. Jennifer doet de jury meerdere malen denken aan Brigitte Kaandorp. (bron: Juryrapport Cameretten 2009

Klik hier voor de site van Jennifer


 De voorstelling vond plaats in Cultureel Café Bacchus

ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Caf Bacchus

Tijd:
29 november 2014

Toegang 11

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»