programmaprogramma

Cindy Pieterse  - Lieve briefjes

Cindy Pieterse - Lieve briefjes

Gezien de enorme belangstelling is er ook op zondagmiddag 9 maart om 16.00 een optreden van Cindy in Bacchus.Cindy schrijft elke dag een lief briefje aan iemand uit het nieuws of haaromgeving die een hart onder de riem kan gebruiken of juist een schop onder z’n kont nodig heeft. Iedereen, van een mier tot  minister-president kan zo’n briefje krijgen. Jij dus ook!

Cindy Pieterse is een Nederlandse(tekst)schrijfster, comédienne en columniste. In de jaren negentig was Pieterse lerares op verschillende basisscholen. In 1997 sloot ze zich aan bij de stand-upcomedians van comedytrain en maakte ze vanaf 2002 vier jaar deel uit van het cabaret van Spijkers met koppen. Als columniste heeft ze meegewerkt aan radioprogramma’s zoals Radio Tour de France en bladen als het Algemeen Dagblad. Als tekstschrijfster levert ze werk voor ons meer Sesamstraat en “dit was het nieuws”. Van het laatste programma is ze eveneens redactielid.

Sinds december 2011 is ze elke donderdagochtend met haar “lieve briefjes”te horen bij Giel Beelen op 3FM. Sinds eind 2012 heeft ze een eigen theatervoorstelling met “lieve briefjes”.

Als Uithoornse (waar ze ook trouwambtenaar is) voelt het optreden in Bacchus dan ook als een thuiswedstrijd.

Kijk op: http://www.cindypieterse.nl/lieve_briefjes.htm


De voorstellingen vonden plaats in Cultureel Café Bacchus (google map)

Naar het archief

Locatie:
Cultureel Caf Bacchus

Tijd:
8 en 9 maart 2014

Toegang 11

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»