programmaprogramma

Johan Goossens - Leer mij de mensen kennen

Johan Goossens - Leer mij de mensen kennen

In Johan  Goossens’ derde soloprogramma leert Johan de mensen kennen. Hij solliciteerde bij een ROC, maar hij heeft geen ervaring of een diploma. Toch kan hij de volgende dag meteen beginnen, met maar liefst dertien klassen. Johan gaat door poortjes naar zijn werk en van de jongens die hij lesgeeft heeft de helft een taakstraf. Geen boeken en geen pen, maar wel een pistool. En Johan mag ’t Kofschip uitleggen.

“Leer mij de mensen kennen” gaat over mislukken en weer opkrabbelen, over lesgeven onder politiebewaking en over alles verliezen en je toch rijk voelen.

Johan Goossens stond in 2004 in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, studeerde in 2006 af aan het Koningstheater academie in Den Bosch en won datzelfde jaar de jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn eerdere programma “A-boom” was hij in 2009 ook te zien in cultureel café Bacchus. Johan maakt ook deel uit van het gezelschap Nederlandstalig singer-songwriters Het Nieuwe Lied.

Uit de recensies van “Leer mij de mensen kennen”: “Soft, innemend en snoeihart” (Dagblad van het Noorden), “in de liedteksten toont Goossens zich een meester” (de Volkskrant), “Een echt talent dat je klaarwakker houdt” (de Theatermaker).


De voorstelling vond plaats in Cultureel Café Bacchus (google map)

Naar het archief

 

Locatie:
Cultureel Caf Bacchus

Tijd:
25 januari 2014

Toegang UITVERKOCHT

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»