programmaprogramma

'MIJMEREN' in Gedichtentuin

'MIJMEREN' in Gedichtentuin

Schrijf je gedicht met het thema 'MIJMEREN' 

Het Boomkwerskerkhof is het prachtige stille groene hart in het centrum van Aalsmeer. Ook dit jaar  in de eerste drie weekenden van september tovert KCA het Boomkwekerskerkhof weer om tot Gedichtentuin

De werkgroep Podiumkunst & Literatuur van KCA nodigt dichters uit om hun gedichten in te sturen rond het thema MIJMEREN. 

De uiterste inleverdatum is 31 juli 2020. Graag hier inleveren (lettertype Garamond 24, regelafstand 1, niet langer dan 14 regels).

Momenteel mijmeren we over onbekommerd leven zonder onzichtbare volksvijand, we mijmeren over de tijd dat alles nog kon. Het begin van 2020, zo'n mooi getal vol verwachting en hoop. Laten we die gedachte meenemen naar de toekomst. Wij vragen jou om hierover te dichten. Corona mag je gerust buiten beschouwing laten, het thema is breed bedoeld. 

Digitale poëzie in tijden van Corona 
Wellicht wil je ook meedoen aan het initiatief van KCA om poëzieliefhebbers ondertussen langs digitale weg te verrassen en verblijden met een gedicht rond het thema Poëzie in tijden van Corona? Mail je gedicht naar KCA, wij plaatsen het op onze website en op Facebook. 

Onze wens voor iedereen is om gezond te blijven en met positeve gedachten te dichten. 

Locatie:
Boomkwekerskerkhof, Stommeerweg 13, 1431 ES Aalsmeer

Tijd:
inleveren tot 31 juli 2020

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»