programmaprogramma

Vibrafonist Frits Landesbergen met Jos van Beest

Vibrafonist Frits Landesbergen met Jos van Beest

Frits Landesbergen vibrafoon, Jos van Beest piano, Erik Schoonderwoerd bas, Ben Schröder drums.

Een jaar geleden speelde hij er ook – en met enorm succes. Frits Landesbergen komt zondag graag terug naar de Nieuwe Meer. Hij is niet alleen Neêrlands beste jazz-vibrafonist, maar ook een voortreffelijke drummer en arrangeur. Hij wordt, zoals wij eerder hebben ervaren, swingend ondersteund door het trio van pianist Jos van Beest.

Frits Landesbergen (Voorschoten, 1961) is docent vibrafoon, slagwerk en combospel aan het conservatorium te Den Haag, beheert zijn eigen boekingsbureau en is producent. Landesbergen speelt mee op ruim 120 albums als sideman bij onder anderen Madeline Bell, Ann Burton, Louis van Dijk, Laura Fygi, het Rosenberg Trio, het Metropole Orkest en het trio van Monty Alexander.

Frits heeft van jongs af aan als vrije ondernemer in zichzelf en zijn loopbaan geïnvesteerd. Het winnen van prestigieuze binnen- en buitenlandse jazzprijzen als de Wessel Ilckenprijs, Pall Mall Swing Award, AVRO-cultuurprijs ‘De Belofte’ en de daarbij behorende aandacht van de media hebben Frits geen windeieren gelegd. Sindsdien heeft Frits een overvolle agenda, voornamelijk in Nederland maar ook regelmatig elders in de wereld.

Kortom, het wordt weer een historische jazzmiddag op de Nieuwe Meer.
Archief

Locatie:
Jachthaven de Nieuwe Meer, Stommeerweg

Tijd:
24 november 2019

Toegang je gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»