programmaprogramma

Nationale Gedichtendag op 30 januari 2020

Nationale Gedichtendag op 30 januari 2020


Op donderdag 30 januari 2020 is de jaarlijkse Gedichtendag in Bacchus.

De werkgroep Podiumkunsten & Literatuur van KCA nodigt je uit om met 17 dichters de toekomst te vieren. Onder leiding van Bram Landzaat, die dan nog heel even dé dorpsdichter van Aalsmeer is, presenteren zij hun gedichten rond het thema DE TOEKOMST. Staat het in de sterren geschreven, is het je lot, heb je alles gepland of laat je het op je afkomen? Ieder mens vult zijn leven anders in met zijn capaciteiten en talenten. Ben jij klaar voor de toekomst, zit er ‘toekomstmuziek’ in? 

Na de pauze neemt Iris Addink het stokje over en leidt ons door is de verkiezing van de nieuwe dorpsdichter. Drie kandidaten nemen het tegen elkaar op: Jan DaalmanMarcel Harting en Sem van Hest. Zij lichten hun motivaties toe om de nieuwe dorpsdichter van Aalsmeer te worden en dragen hun verkiezingsgedichten voor. De jury bestaat uit drie personen en natuurlijk mag ook het publiek meestemmen. Aan wie draagt Bram zijn sjaal over? Kom het zien en stem mee! 

De avond wordt muzikaal omlijst door harpiste Petra Rosa die tussen de gedichten door haar diverse repertoire ten gehoren brengt.


Plaats van handeling:

  • Cultureel Café Bacchus google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  •  Aanvang: 20:00 uur; zaal open 19:30 uur
  • Toegang: gratis

Naar het archief


Vacature Dorpsdichter! Wie durft?

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
donderdag 30 januari 2020 om 20:00 uur

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»