programmaprogramma

Nationale Gedichtendag op 31 januari 2019

Nationale Gedichtendag op 31 januari 2019

Dit Jaarlijks terugkerende feest van de poézieweek start met de Gedichtendag . Het thema van Poetry International is VRIJHEID. Uit Aalsmeer en omgeving hebben zich 20 enthousiaste dichters aangemeld om hun gedachten voor te dragen. Deze bijdragen zijn opgenomen in de bundel die ter plekke te koop is voor € 5,00 en daarna in het Boekhuis.

Na de pauze wordt hen maar ook het publiek het podium geboden voor een gedicht naar eigen keuze. Presentatie van de avond is in handen van dorpsdichter Bram Landzaat.

Muzikale ondersteuning tussen de optredens door is van Judith Glasbeek. De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

Dichters dit jaar zijn:

Jan Nooij, Gré Kalf, Laura Touw-Bakker, Bram Landzaat, Marijke Haremaker-Bartels, Pierre Tuning, Lianda van der Schilden, Marcel Harting, Linda Polak, Marijke Engel, Jan Millenaar, Theresia Stoel, Gerard Zelen, Anna-Maria Giannattasio, Stef Wouters, Bep Schagen-van den Helder, Engelien van der Weijden, Joke van der Zee, Marjan van Houwelingen en Koos Hagen.Naar het archief


Luister naar de toelichting op de Gedichtenavond

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
31 januari 2019

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»