programmaprogramma

Boekenweek 2018

Boekenweek 2018

In het kader van de Boekenweek met als thema “natuur” heeft KCA samen met de bibliotheek en het Boekhuis Aalsmeer Hans Dorrestijn uitgenodigd om te komen vertellen over zijn geluk als Vogelaar.


In de kerk van de Doopsgezinde Gemeente geeft Dorrestijn een vogellezing, waarin hij put uit de verhalen die eerder zijn verschijnen als Boekvorm (Dorrestijns vogelgids, Dorrestijns Natuurgids, Dudeljo; de mooie vogelverhalen die zijn verzameld in het boek “Dorrestijns Volkomen Vogelgids”). Een literaire en humoristische vertelling over zijn belevenissen in de natuur, vogels kijken en vogelaars, die garant staan voor een heerlijke avondje uit.

Hans Dorrestijn heeft een omvangrijk oeuvre opgebouwd. Er verschenen al meer dan veertig boeken van zijn hand. Daarnaast schreef hij alleen en samen met anderen vele theaterprogramma’s waarvoor hij in 2003 een Gouden Harp ontving voor zijn gehele oeuvre. Ook met de televisieserie Baardmannetjes over vogels en andere dieren, welke hij samen met Nico de Haan maakte, bereikte hij een groot publiek.

Locatie:
Doopsgezinde Kerk, Zijdstraat, Aalsmeer

Tijd:
12 maart 2018

Toegang € 12 voor leden van de bieb en € 15 voor niet

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»