programmaprogramma

Marjorie Barnes met het Deborah Carter Trio

Marjorie Barnes met het Deborah Carter Trio

Marjorie Barnes met het Deborah Carter Trio zaterdag 21 mei 2016 in Bacchus.

Gepland was Deborah Carter met haar begleidingsgroep maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden kan Deborah zelf niet komen maar heeft gelukkig een geweldige stand in geregeld in de persoon van Marjorie Barnes.

Marjorie is geboren in Harlem New York op 13 juni en in haar jonge jaren maakte zij deel uit van school en kerkkoren.Ze studeerde dans en drama aan de New York University. Na diverse musicalrolletjes (o.a. in hair) sluit ze zich in 1976 aan bij de band 5th Dimension die op dat moment hits scoren.

Eind jaren 70 belandt ze in Europa en trouwt met een Nederlander. In die periode werkt ze veel met de Skymasters en Jerry van Rooyen daarnaast geeft ze les op de conservatoria in Hilversum en Den Haag. Naast solo Jazz werk wordt er in musicals gezongen. In 2004 vestigd ze zich weer in de VS (Atlanta) om in 2011 toch weer terug te keren naar Nederland om haar carriere in Europa weer op te pakken.

Haar begeleiders vanavond kennen we allemaal als de vaste begeleiders van Deborah Carter en behoeven weinig introductie meer in Aalsmeer. Bassist Mark Zandveld, drummer Gunnar Graafmans en pianist Leo Bouwmeester staan hun mannetje als het op swing aankomt.

Dit kwartet kan swingen! Kom het maar beluisteren. In Bacchus.


 

Archief

Locatie:
cultureel café bacchus

Tijd:
21 mei 2016

Toegang je gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»