programmaprogramma

Workshop versjes schrijven

Workshop versjes schrijven

Woensdag 21 oktober om 20.00 uur geeft Lars in het Boekhuis in Aalsmeer een workshop versjes
schrijven.

Mooie zinnen in je hoofd…
Doe mee met de workshop versjes en gedichten schrijven van Lars van der Werf.
Zou je willen dat de mooie zinnen die in je opkomen ook mooi op papier komen te staan? Dat je met woorden gevoelens kunt uitdrukken, en dat het nog ergens op slaat ook? Dan is dit echt iets voor jou.

Lars van der Werf (1987) reist het hele land door met zijn typemachine. Lars is een plezierdichter en schrijver uit Rotterdam. Hij schrijft versjes, over de liefde en over elk onderwerp dat maar voor zijn voeten komt. Bij menig boekhandel, bruiloft of ander evenement schrijft hij live persoonlijke versjes op maat. Daarnaast geeft hij fantastische workshops! Voor iedereen die zijn geliefde wil veroveren met een versje, en voor wie graag mooie versjes en gedichten maakt.

Woensdag 21 oktober om 20.00 uur geeft Lars in het Boekhuis in Aalsmeer een workshop versjes schrijven. Hij heeft daarbij ook enkele verrassingen in petto. Doe mee, laat de creativiteit stromen en zet met hulp van Lars je eigen mooie versjes op papier.

Opgeven kan in het Boekhuis of per e-mail bij Michelle De la Haye: mdlhaye@outlook.com.

Deelname kost € 5 p.p. Deze avond is een initiatief van de werkgroep Podiumkunst en Literatuur van Stichting KCA. Meer informatie over Lars van der Werf vind je op zijn website: http://versjesvanlars.tumblr.com

In november 2014 verscheen zijn eerste boekje ‘Versjes van Lars’ bij uitgeverij J.M. Meulenhoff. Het boekje was in juli 2015 al toe aan de vijfde druk. In februari 2016 zal bij Meulenhoff een tweede boekje van zijn hand verschijnen.

Locatie:
Boekhuis, Zijdstraat 12, Aalsmeer

Tijd:
21 oktober 2015

Toegang € 5 per persoon

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»