programmaprogramma

Jong Talent en Klassiek

Jong Talent en Klassiek

3VIOLAS (1e deel)
3VIOLAS is, zoals de naam al een doet vermoeden, een ensemble bestaande uit drie jonge en gedreven altviolisten. De basis van deze samenwerking is gelegd op het Conservatorium van Amsterdam, waar Hessel Moeselaar, Floris Faber en Geerten Feller elkaar hebben leren kennen.

Sinds de oprichting in 2015 spelen de 3VIOLAS op verschillende locaties en festivals in het land, waar ze menigeen verrassen met hun originele en eigentijdse arrangementen van uiteenlopende muziekgenres. 

Operazangeres Isabella Scholte (2e deel)
Isabella heeft klassiek zang gestudeerd aan de Conservatoria van Rotterdam en Dresden, maar ze zingt diverse stijlen. Naast verscheidene opera’s stond ze met Within Temptation in het Sportpaleis van Antwerpen, zong ze in Elisabeth en Titanic, musicals van Joop van den Ende, en is ze één van de Diva’s van Diva Dichtbij. Ze zingt in het trio The ChooChoos, waarvoor ze ook arrangementen maakt. Zij hebben het in 2012 tot de finale gebracht bij Holland’s Got Talent.
Isabella heeft gewerkt met o.a. Lee Towers, Pia Douwes, Vera Mann, Ivo de Wijs, Pieter Nieuwint, Huub Oosterhuis.

Isabella en pianiste Elizabeth Ford zitten samen in Noblesse Oblige, o.a. bekend van De Wereld Draait Door. Voor Bob&Gon zorgen zij voor een verrassend en ontroerend concert. Naast aria’s van Puccini, Verdi en Bizet brengen zij ook Franse Chansons, Amerikaanse evergreens en Nederlandse liedjes ten gehore. Het programma wordt door henzelf op toegankelijke wijze toegelicht.


Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


 

ARCHIEF

Locatie:
De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

Tijd:
1 december 2019

Toegang € 21,50

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»