programmaprogramma

Harpduo Dyade

Harpduo Dyade

Colet Nierop en Emilie Bastens: DuoDyade. Twee harpistes die ondanks het feit dat ze heel verschillend zijn, toch een eenheid vormen in het musiceren met elkaar. Met veel plezier, passie en vakmanschap brengen zij de harp in de vorm van een duo dichter bij het publiek. 

Colet Nierop en Emilie Bastens, beiden bevlogen musici, willen het publiek kennis laten maken met de veelzijdigheid en grootsheid van de harp. Ze willen het publiek raken door de veelheid van klankkleuren die het instrument te bieden heeft en hen een breed palet van deze klanken laten ervaren. De harp biedt immers een bijna onuitputtelijk scala aan mogelijkheden van muziek en verschillende stijlen.


Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


ARCHIEF

Locatie:
De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

Tijd:
13 januari 2019

Toegang € 21,50

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»