programmaprogramma

DUO SATSUZEN 颯然

DUO SATSUZEN 颯然

Tijdens ons laatste klassieke concert van het theaterseizoen 2023-2024 in het Flower Art Museum neemt DUO SATSUZEN u mee op een muzikale reis door Japan. De essentie van natuur en Japanse cultuur vormt de kern van hun repertoire. Door de harmonieuze combinatie van klanken uit hun instrumenten komen de Japanse en westerse wereld samen.

Het wordt een gevarieerd muziekprogramma bestaande uit Japanse traditionele en volksmuziek, evenals Japanse en westerse moderne muziek, waaronder stukken van Doi, Brown, Sumi, Sato en Seiyu. In de pauze is er een wijnproeverij met Japanse wijnen.

DUO SATSUZEN, bestaande uit Catherine Balmer op dwarsfluit en Hélène Seiyu Codjo op Shakuhachi, vertegenwoordigt de ontmoeting tussen de moderne dwarsfluit en de traditionele Japanse bamboefluit, de Shakuhachi.

Website: https://www.fluitshakuhachi.nl/satsuzen-颯然/
Facebook: https://www.facebook.com/Satsuzen/

 (foto: Pierre-Alain Balmer)


Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren samen een reeks van concerten met klassieke muziek van topniveau. Met ‘Muziek in het Museum’ bieden wij in het Flower Art Museum een prachtig programma in een bijzondere ambiance voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.


Locatie en kaartverkoop:

Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: zaterdag 6 juli 2024, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 27; met FAM vriendenkaart € 24 (max. 2 kortingskaartjes per persoon), Jongerenticket € 10 (16 t/m 25 jaar, onder de 16 jaar gratis); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst en Japanse wijnproeverij in de pauze. 
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de kassa (mits nog plaatsen beschikbaar)


In samenwerking met:


ARCHIEF

 

Locatie:
Flower Art Museum

Tijd:
Zaterdag 6 juli 2024, 20.00 uur

Toegang € 27, FAM vrienden € 24, jongeren € 10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»