programmaprogramma

Alessandra Marangon & Erwin Rommert Weerstra

Alessandra Marangon & Erwin Rommert Weerstra

Een speciaal voor Muziek in het Museum samengestelde opera! In De Droom van Doretta volgen we de lotgevallen van de mooie Doretta. Haar leven wordt door sopraan Alessandra Marangon en pianist Erwin Rommert Weerstra verteld aan de hand van prachtige aria’s uit bekende opera’s en klassieke liederen.

Deze keer bent u echter geen passieve luisteraar maar kunt u actief ingrijpen in het verloop van het verhaal. U beleeft Doretta’s avonturen mee en kunt op belangrijke momenten ingrijpen in het verloop van het verhaal. 

Alessandra is een Italiaanse sopraan, gevestigd in Nederland. Na haar afstuderen in Operazang in Italië in haar geboorteplaats Padua, specialiseerde ze zich aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag onder leiding van de Nederlandse tenor Amand Hekkers, terwijl ze onderzoek deed naar Vocaal Onderwijs. Momenteel is ze actief als solist maar ook als dichter en concertpresentator in binnen- en buitenland en neemt ze deel aan festivals als Festiv’Alba (Italië) en Buffer Fringe Festival (Cyprus).

Het uitzonderlijke muzikale talent van meesterpianist Erwin Rommert Weerstra werd al op zeer jonge leeftijd ontdekt. Hij treedt met solo recitals op in binnen- en buitenland. Maar Erwin is ook een groot liefhebber van opera, dans en toneel. Zo werkt hij al vele jaren samen met de bekende regisseur en acteur Jhr. Ursul de Geer in producties als de literaire solo Nachttrein naar Lissabon naar een roman van Pascal Mercier en een solo over zijn familie “Liever ongelukkig met parels dan zonder”.


Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren samen een reeks van concerten met klassieke muziek van topniveau. Met ‘Muziek in het Museum’ bieden wij in het Flower Art Museum een prachtig programma in een bijzondere ambiance voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.


Locatie en kaartverkoop:

Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: vrijdag 8 maart 2024, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 20; met FAM vriendenkaart € 17 (max. 2 kortingskaartjes per FAM vriend), Jongerenticket € 10 (16 t/m 25 jaar); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst. 
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de kassa (mits nog plaatsen beschikbaar)
Inlichtingen: Constantijn Hoffscholte 


In samenwerking met:


ARCHIEF

 

 

 

Locatie:
Flower Art Museum

Tijd:
Vrijdag 8 maart 2024, 20.00 uur

Toegang € 20, FAM vrienden €17, jongeren € 10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»