programmaprogramma

Erwin Rommert Weerstra & Alessandra Marangon

Erwin Rommert Weerstra & Alessandra Marangon

Pianist Erwin Rommert Weerstra beloofde na zijn fantastisch concert in het Flower Art Museum in 2022, terug te komen naar Aalsmeer en dan zijn partner de sopraan Alessandra Marangon mee te nemen op het podium. Want het wordt tijd voor opera in het FAM!

Hoe Erwin en Alessandra het programma invullen is nog niet precies bekend. Het wordt in ieder geval een prachtige mix van bekende aria's vertolkt door Alessandra en pianosolo's van Erwin. Later meer. 

Alessandra is een Italiaanse sopraan, gevestigd in Nederland. Na haar afstuderen in Operazang in Italië in haar geboorteplaats Padua, specialiseerde ze zich aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag onder leiding van de Nederlandse tenor Amand Hekkers, terwijl ze onderzoek deed naar Vocaal Onderwijs. Momenteel is ze actief als solist maar ook als dichter en concertpresentator in binnen- en buitenland en neemt ze deel aan festivals als Festiv’Alba (Italië) en Buffer Fringe Festival (Cyprus).

Het uitzonderlijke muzikale talent van Erwin Rommert Weerstra werd al op zeer jonge leeftijd ontdekt. Tijdens zijn studie klassiek piano en orgel won hij zelfs tweemaal het Internationale Steinway Concours. Nu treedt hij op in binnen- en buitenland. Het liefst geeft hij solo recitals. Maar hij geeft ook graag concerten met andere professionele musici in kamermuziek verband. Erwin heeft een grote affiniteit met opera, dans en toneel. Zo werkt hij al vele jaren samen met de bekende regisseur en acteur Jhr. Ursul de Geer in producties als de literaire solo Nachttrein naar Lissabon naar een roman van Pascal Mercier en een solo over zijn familie “Liever ongelukkig met parels dan zonder”.


Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren samen een reeks van concerten met klassieke muziek van topniveau. Met ‘Muziek in het Museum’ bieden wij in het Flower Art Museum een prachtig programma in een bijzondere ambiance voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.


Locatie en kaartverkoop:

Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: vrijdag 8 maart 2024, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 20; met FAM vriendenkaart € 17 (max. 2 kortingskaartjes per persoon), Jongerenticket € 10 (16 t/m 25 jaar); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst. 
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de kassa (mits nog plaatsen beschikbaar)
Inlichtingen: Constantijn Hoffscholte 


In samenwerking met:


ARCHIEF

 

Locatie:
Flower Art Museum

Tijd:
Vrijdag 8 maart 2024, 20.00 uur

Toegang € 20, FAM vrienden €17, jongeren € 10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»