programmaprogramma

Trio Centella

Trio Centella

Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren dit najaar samen een aantal concerten met klassieke muziek van topniveau. De kaartverkoop is vanaf heden gestart. Met ‘Muziek in het Museum’ bieden wij in het Flower Art Museum een prachtig programma in een bijzondere ambiance voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.


Vrijdag 21 oktober volgt een concert van Trio Centella

Trio Centella (“sprankelend trio”) werd opgericht in 2012 en bestaat uit Selma Harkink – sopraan, Suzanne Arends – fluit en Aimée van Delden – harp. Zij kenden elkaar al van eerdere fijne muzikale ontmoetingen en vatten het plan op om samen als trio verder te gaan. Met grote expressiviteit en veel spelplezier neemt dit trio de luisteraar graag mee op een muzikale reis.

Trio Centella brengt muziek die voor deze bezetting geschreven is en bewerkt ook zelf composities. In dit programma zullen werken van Franse, Engelse en Latijns-Amerikaanse bodem te horen zijn. Het vaak impressionistische repertoire verklankt alle facetten van het leven. Niet zelden staat de natuur in de liedteksten symbool voor de menselijke emotie. Met de prachtige stem van Selma en de sprankelende klanken van fluit en harp komt elk concert tot leven.

(foto: Trio Centella)


Locatie en kaartverkoop:

Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: vrijdag 21 oktober 2022, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 20; met vriendenkaart KCA of FAM: € 17; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst. 
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop 
InlichtingenConstantijn Hoffscholte


In samenwerking met:


ARCHIEF

 

Locatie:
Flower Art Museum

Tijd:
Vrijdag 21 oktober 2022, 20.00 uur

Toegang € 20, met vriendenkorting €17, jongeren t/m 25

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»