programmaprogramma

Tim Kliphuis Viool Trio

Tim Kliphuis Viool Trio

KCA wist Tim Kliphuis, een van 's werelds beste violisten met zijn trio naar Cultureel Café Bacchus te halen voor een adembenemend instrumenteel concert. Ga met hen mee op een ontdekkingstocht naar de schoonheid en emotie van klassieke muziek!

Kliphuis laat met gitarist Nigel Clark en contrabassist Roy Percy grenzen van muzikale genres vervagen en stelt klassieke werken van grote componisten in een verrassend nieuw licht. Eerder stortte het trio zich op Bachs ‘Brandenburgse Concerten’ en op composities van Vivaldi. In de gedwongen afzondering van de corona-lock-down schiep Kliphuis nu een geheel eigen muziekstuk: ‘The Five Elements’ waarin de natuur centraal staat. Als musicus ziet Tim Kliphuis het meer en meer als zijn taak om aandacht te vragen voor de natuur die bedreigd wordt terwijl we haar zouden moeten koesteren.

Kom genieten van klassieke muziek in de intime sfeer van Bacchus. KCA zorgt voor de koffie!


Het concert begint om 15.00 uur; zaal open een half uur voor aanvang concert. 

Let op: Bij de voorstellingen van KCA in Cultureel Café Bacchus is tot nader orde het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht!


Entree: € 17,50; jongeren t/m 25 jaar €10; de koffie is gratis
Kaartverkoop: uitsluitend via voorverkoop in de KCA Ticketshop.

  • Cultureel Café Bacchus XL google map
  • Gerberastraat 4
  • 1431 SG Aalsmeer

Inlichtingen: Pierre Tuning (pjerretu@gmail.com) telefoon 0297-360355 en Reinoud Staps (bobentom@freeler.nl) telefoon 0297-325304


ARCHIEF

 

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
Zondag 21 november, 15 uur

Toegang € 17,50; jongeren t/m 25 jaar € 10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»