programmaprogramma

Erwin Rommerts Weerstra

Erwin Rommerts Weerstra

KCA trakteertpiano minnend publiek op een verrukkelijk concert. Erwin Rommer Weerstra begon op 3 jarige leeftijd piano te spelen. Hij was 7 jaar toen hij werd toegelaten tot de afdeling jong talent van het Koninklijke Conservatorium Den Haag. In 2011 rondde hij zijn studie cum laude af.

Tijdens zijn conservatorium tijd werd hij twee maal uitgeroepen tot winnaar van het Steinway Piano Concours. Als winnaar vertegenwoordigde hij Nederland twee keer op het Internationale Steinway Festival in Hamburg. Naar aanleiding hiervan nodigde professor Detlef Kraus Erwin bij hem thuis uit voor een masterclass. Erwin volgde verder masterclasses door heel Europa. In 2011 nam hij deel aan de ‘Internationale Engadine Summer Piano Academy Samedan’. November 2014 won Erwin in Warschau (Polen) de eerste prijs bij het Leopold Godowsky ‘young virtuoso’ Pianoconcours. In mei 2015 won deze virtuoze pianist ook nog eens de ‘Prix Neuburger’ voor de beste uitvoering van het in opdracht geschreven werk bij het 17de pianoconcert International de Piano d’lle de France. En recent won Erwin het Concours Klassiek in Neerijnen.

De pers schreef lovend over zijn sublieme vertolking van Claude Debussy en Philip Glass. Erwin is lid van de Sociétè des Mucisiens Extra Ordinaires. Op het programma staan werken van Mozart, Chopin, Largo en C. Debussy.

Meer info op: www.erwinrommert.com


Het concert vond plaats in de Oudkatholieke Kerk, Aalsmeer-Oost

ARCHIEF

Locatie:
Oudkatholieke Kerk, Oosteinderweg 394, Aalsmeer-Oost

Tijd:
10 januari 2016

Toegang € 17 ( t/m 16 jr € 8,50 )

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»