programmaprogramma

Vivezza Trio

Vivezza Trio

Drie enthousiaste jonge musiciennes betreden het podium van de Oudkatholieke kerk. Het Trio Vivezza, bestaande uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen, brengt het programma ‘De Kaukasus: vernieuwers uit Oost-Europa en Rusland’. Daarin volksmuziek, romantiek en spannende muzikale verhalen van onder meer de componisten Katsjatoerian, Sjostakovitsj, Stravinsky en Dvorák.

Na een vliegende start in het najaar van 2009 won het Vivezza Trio in 2010 de kamermuziekmarathon van het Conservatorium van Utrecht en speelden zij meerdere concerten live voor Radio 4 in het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw en voor het programma Viertakt Podium. In februari 2014 werden zij uitgenodigd voor Opium op 4, waar zij meerdere werken live speelden.

Na hun afstuderen besloten ze als professioneel ensemble door te gaan wat resulteerde in vele concerten in het gehele land én de start van hun eerste cd-opname die in de lente van 2014 wordt afgerond. Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het programma wordt omlijst met gesproken toelichtingen door de musici om zo het publiek mee te voeren in hun persoonlijke verhaal achter de muziek.


Het concert vond plaats in de Oudkatholieke Kerk (google map)

Naar archief

 

Locatie:
Oudkatholieke Kerk

Tijd:
9 februari 2014

Toegang 15

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»