programmaprogramma

Michael Varekamp Louis Armstrong Celebration Band

Michael Varekamp Louis Armstrong Celebration Band

JAZZWEEKEND AALSMEER 2024

KCA en De Nieuwe Meer organiseren in de zomer van 2024 een geweldig Jazzweekend met op vrijdag 30 augustus een optreden op de Haven van Michael Varekamp & de Louis Armstrong Celebration Band en op zaterdag 31 augustus in Bacchus met Hans Dulfer & Jos van Beest Trio.


Vrijdag 30 augustus 2024 Op de Haven

Met trots kondigen wij trompettist en zanger Michael Varekamp en zijn Louis Armstrong Celebration Band aan voor het Jazzweekend Aalsmeer 2024. Michael is geen vreemde voor het Aalsmeerse publiek. Met zijn band brengt hij een spetterende show in de geest van de klassieke All Stars van Louis Armstrong.

De Nederlands/Belgische Louis Armstrong Celebration Band bestaat uit louter coryfeeën die zelf een stevige naam hebben opgebouwd in de Europese jazzwereld. Zij spelen zonder het origineel te kopiëren maar leggen zich wel toe op het repertoire dat Louis Armstrong - Uncle Satchmo - speelde in de jaren ’40 en ’50.

Het publiek wordt door dit unieke ‘All Star’ gezelschap meegenomen op een reis door de tijd waarin de jazz steevast een hoog entertainment gehalte had. De muziek leeft en swingt en maakt het personage van Louis Armstrong haast voelbaar, niet in de laatste plaats door de kundige en charismatische performer Michael Varekamp. Door de humorvolle presentatie en zang wordt ook dit concert ongetwijfeld weer echt een zomers feestje!

Line Up: Michael Varekamp - trompet/zang, Efraim Trujillo -  saxofoon, Harrry Kanters - toetsen, Harry Emmery - contrabas

(foto: Nico Brons Fotografie)


Waar: Brasserie De Nieuwe Meer, Stommeerweg 2, Aalsmeer
Wanneer: vr 30  augustus 2024,  21.00 uur
Entree: uw gift; richtbedrag € 15,00; graag pinnen of QR code scannen in de zaal


Beleef ook het tweede concert van het Jazzweekend Aalsmeer 2024,
op zaterdag 31 augustus in Cultureel Café Bacchus,
met Hans Dulfer & Jos van Beest Trio


 

Dit is een activiteit van de Nieuwe Meer met medewerking van KCA 


Archief

 

 

 

Locatie:
Brasserie De Nieuwe Meer

Tijd:
vrijdag 30 augustus 2024 21:00 uur

Toegang uw gift (richtbedrag € 15,00)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»