programmaprogramma

Boet Kaaijk & Joep Grotendorst Kwintet

Boet Kaaijk & Joep Grotendorst Kwintet

10 Jaar JAZZ OP DE HAVEN! Dat wordt natuurlijk groots gevierd met een spetterend JazzWeekend! Op dag 2 presenteren wij u het Boet Kaaijk & Joep Grotendorst Kwintet

Het jonge kwintet van trompettist Boet Kaaijk en saxofonist Joep Grotendorst ontwikkelt zich onstuimig tot een ensemble waarvan het jazzwereldje nog zal opkijken. Zij leerden elkaar kennen aan het Conservatorium van Amsterdam en nu, volwassen geworden, kunnen zij zich presenteren als een meer dan veelbelovend jazzkwintet in de hardbop-traditie van onder meer de Jazz Messengers en de Diamond Five.

Zoals bij veel jazzmusici, is het een fascinerende belevenis om de individuele groeispurt mee te maken van jonge instrumentalisten die een steeds meer herkenbare speelstijl gaan krijgen. De start van het kwintet in ongeveer dezelfde samenstelling, vorig jaar op de haven, schept vertrouwen voor de toekomst.

Reken op een soepel swingende, enthousiaste ploeg jonge muzikanten die van plan is een gedenkwaardig jazzfeestje te bouwen. Hun muziek spettert en swingt de pan uit!

Line-up: Boet Kaaijk trompet, Joep Grotendorst tenorsaxofoon, Felix Hoezen piano, Veerle van der Wal contrabas, Twan Ransijn drums


Waar: Brasserie De Nieuwe Meer, Stommeerweg 2, Aalsmeer
Aanvang: zaterdag 24 juni 2023, 21.00 uur, zaal open 20.30 uur
Entree: uw gift (richtbedrag € 10, u kunt ook pinnen)


Het complete programma van het 10e JazzWeekend op de Haven: 


 

Dit is een activiteit van de Nieuwe Meer met medewerking van KCA 


Archief

 

 

Locatie:
Brasserie De Nieuwe Meer

Tijd:
Zaterdag 24 juni 2023, 21.00 uur

Toegang uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»