programmaprogramma

Teus Nobel | Liberty Group

Teus Nobel | Liberty Group

Na de release van hun studioalbum Journey Of Man in 2019 speelde jazztrompettist en Edison-winnaar Teus Nobel liefst een twintigtal concerten met deze jazzformatie, de Liberty Group. Het zorgde voor een dermate ingespeelde formatie dat de Volkskrant na een concert in het Amsterdamse Bimhuis zelfs repte over 'een van de fijnste belevingen die een liefhebber van live jazz zich maar kan wensen' (5-sterren).

De formatie begon te schrijven aan nieuw repertoire en nam in juni 2021 een album op voor live publiek: Pleasure Is The Measure. Ook deze opnameconcerten konden de pers bekoren: 'Teus Nobel | Liberty Group gaat een gouden toekomst tegemoet', aldus Jazzenzo. Nu verschijnt hun derde album: Human First. Het album betreft een muzikale beschrijving van de reality check waarmee Teus werd geconfronteerd tijdens de eerste Covid-lockdown.

Teus Nobel is een van de kopstukken uit de Nederlandse jazzscene. Naast 7 albums onder eigen naam, werkte hij samen met o.a. Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Jef Neve, Cor Bakker, Frank McComb en Ntjam Rosie. Hij speelde concerten in meer dan 20 landen, verdeeld over alle werelddelen en verscheen in talloze tv- en radioprogramma's in binnen- en buitenland. 

Line up: Teus Nobel (trompet/flugelhorn), Alexander van Popta (piano), Jeroen Vierdag (contrabas), Tuur Moens (drums)

Nieuwgierig geworden? Bekijk hier een impressie van de band.


Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, Aalsmeer  google map
Aanvang: zaterdag 25-02-2023, 20.30 uur
Entree: regulier tarief € 15; met (duo)vriendenkaart € 12; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar)
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de zaal (graag per PIN)
Inlichtingen: bij Pierre Tuning


 in samenwerking met

 


Archief

 

 

Locatie:
Bacchus

Tijd:
zaterdag 25 februari 2023, 20.30 uur

Toegang €15; vrienden €12; jongeren €10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»