programmaprogramma

Jazzweekend Ella & Louis - zo 29-08

Jazzweekend Ella & Louis - zo 29-08

Ook zo'n zin in swingende live jazz? KCA biedt u eind augustus zelfs drie jazzconcerten, om vrolijk van te worden. Op 27, 28 en 29 augustus richt KCA in Bacchus een heel weekend lang de schijnwerpers op de twee grondleggers van de jazz: zangeres Ella Fitzgerald en trompettist Louis Armstrong. Ieder voor zich een jazzgrootheid en als één van de bekendste jazzduo's 'a match in heaven', zoals een muziekcriticus schreef. Ga mee op een vrolijke reis door 100 jaar jazz, doorspekt met verhalen over Ella en Louis, met vele evergreens, geweldige grooves, ontroerende of opwindende solo's en de vindingrijkheid van de bandleden. 


Zondagmiddag 29 augustus, 15 uur
Mirjam van Dam - ODE TO ELLA

Mirjam van Dam is een door de wol geverfde zangeres die van alle markten thuis is. Zij maakte onder meer furore met de jazz/theatervoorstelling ‘ELLA, een muzikale ode aan Ella Fitzgerald’. Mirjam zingt haar repertoire en vertelt over Ella’s leven. Zo toont zij een mooi gevarieerd beeld van de First Lady of Song en swingt zij met haar band de pan uit.

Line-up:
Mirjam van Dam, zang
Mark van der Feen, piano
Sven Schuster, contrabas
Joost Kesselaar, drums

(Foto: Mariette Ciggaar)


Kaartverkoop
Regulier kaartje € 20 per concert, voor jazzclubleden € 15,-
Combikaart voor alle drie concerten € 50, voor jazzclubleden € 40,-
Uitsluitend verkrijgbaar in de  KCA Ticketshop 


Het jazzconcert begint op zondagmiddag om 15.00 uur; zaal open 14.30 uur.
Locatie:

  • Cultureel Café Bacchus XL google map
  • Gerberastraat 4
  • 1431 SG Aalsmeer

Inlichtingen: Pierre Tuning (pjerretu@gmail.com) telefoon 0297-360355 en Reinoud Staps (bobentom@freeler.nl) telefoon 0297-325304


Corona
Het is vooralsnog onduidelijk welke coronamaatregelen er dan (nog) van kracht zijn. KCA en Bacchus zorgen voor stipte naleving ervan voor een veilig concertbezoek. We gaan ervan uit dat er – als de ‘anderhalve-meter-regel’ nog geldt – in elk geval 50 zitplaatsen kunnen worden bezet. 


 

in samenwerking met

Archief

Locatie:
cultureel café bacchus XL

Tijd:
zondag 29 augustus, aanvang 15.00 uur

Toegang Reserveren via de KCA ticketshop

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»