programmaprogramma

Zomerconcert NinaLynn & Janos Koolen

Zomerconcert NinaLynn & Janos Koolen

Na maanden van lockdown wordt het tijd voor live muziek. Dat vonden wij - het Flower Art Museum, de Historische Tuin, De Oude Veiling en Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Samen pakken we de handschoen op om een reeks van drie fantastische zomerconcerten te organiseren. Om te ervaren hoe dat gaat met 1,5 meter afstand, maar ook om artiesten een podium te bieden. En natuurlijk om jazzliefhebbers eindelijk weer te kunnen laten swingen op live muziek. De concerten vinden plaats op vrijdagavond op wisseldende locaties in Aalsmeer. 


NinaLynn sluit de driedelige reeks zomerconcerten af met een live optreden in de Historische Tuin Aalsmeer. Deze opkomende singer songwriter uit Uithoorn werd thuis al jong geconfronteerd met uiteenlopende muziekgenres. Maar de muziek waar ze zich het meest bij thuis is gaan voelen is Americana, authentieke country, folk en blues in een modern jasje. Inmiddels schrijft ze haar eigen muziek en heeft haar eerste solo-CD op haar naam staan. Ze treedt soms alleen op, soms met vrienden, zoals op 28 augustus om 20 uur in de corridor van de Historische Tuin in Aalsmeer. Dan neemt ze Janos Koolen (mandoline, banjo, gitaar) mee. Haar muziek: altijd mooi en eerlijk, gewoon direct, alleen gitaar en zang. Oorstrelend mooi! Een betere ambiance dan de Historische Tuin is er niet voor te vinden. 


Het jazzconcert begint op vrijdagavond om 20.00 uur; zaal open 19.30 uur. 

Wij vertrouwen erop dat u niet komt als u of een gezinslid corona-achtige klachten heeft of ziek is. U bent verplicht om de aanwijzingen van onze vrijwilligers op locatie op te volgen en 1,5m afstand in acht te nemen. Samen maken we er een onvergetelijke avond van. 

  • De Historische Tuin google map
  • ingang via Praamplein 
  • 1431 CV Aalsmeer
in samenwerking met
 

Archief

Locatie:
Historische Tuin Aalsmeer

Tijd:
vrijdag 28 augustus 2020, aanvang 20.00 uur

Toegang € 20,00 UITVERKOCHT

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»