programmaprogramma

Zomerconcert Jos van Beest & friends

Zomerconcert Jos van Beest & friends

Na maanden van lockdown wordt het tijd voor live muziek. Op initiatief van het Flower Art Museum, de Historische Tuin, De Oude Veiling en Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer kun je deze zomer genieten van drie fantastische zomerconcerten op 1,5 meter afstand. De concerten vinden plaats op vrijdagavond 24 juli, 07 augustus en 28 augustus op wisseldende locaties in Aalsmeer. 


Vrijdagavond 7 augustus wordt het vanaf 20.00 uur in de Oude Veiling in Aalsmeer swingen geblazen. Grote inspirator is Jos van Beest, een van de beste pianisten van Nederland die zijn muzikale vrienden meeneemt, stuk voor stuk jazzgrootheden in binnen- en buitenland. 

De 'All Stars' met de swingende pianist Jos van Beest aan de vleugel:

  • Vincent Koning gitaar: ruim twintig jaar geleden cum laude geslaagd aan het conservatorium; heeft zich ontpopt tot een ideale solist en ritmegitarist in veel succesvolle bands, o.a. die van trompettist Michael Varekamp.
  • Hans Mantel bas: zowel contrabassist als musicoloog. Als programmamaker presenteerde hij o.a. jarenlang het North Sea Jazz Festival op televisie. Hij geeft les aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam en is één van Nederlands bekendste jazzkenners.
  • Ben Schröder drums: de slagwerker die met zijn ogen dicht, scherp luisterend de musici tot grote hoogte weet aan te vuren.
  • Benjamin Herman saxofoon: een van de bekendste en populairste Nederlandse jazzmuzikanten; dat de scheidslijnen tussen traditionele en vrije jazz, kunst en entertainment, en jonge en oudere musici het afgelopen decennium in Nederland zijn vervaagd, is mede te danken aan de voortrekkersrol van Benjamin Herman met zijn beroemde band New Cool Collective.


Zo wordt ook het tweede Zomerconcert er een om nooit te vergeten.


Het jazzconcert begint op vrijdagavond om 20.00 uur; zaal open 19.30 uur. 


CORONA:
Wij vertrouwen erop dat u niet komt als u of een gezinslid corona-achtige klachten heeft of ziek is. U bent verplicht om de aanwijzingen van onze vrijwilligers op locatie op te volgen en 1,5 meter afstand in acht te nemen. Samen maken we er een onvergetelijke avond van. 


 

  • De Oude Veiling google map
  • Marktstraat 19
  • 1431 BD Aalsmeer
in samenwerking met

Archief

 

 

Locatie:
De Oude Veiling Aalsmeer

Tijd:
vrijdag 7 augustus 2020, aanvang 20.00 uur

Toegang Uitverkocht

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»