programmaprogramma

Katelijne van Otterloo

Katelijne van Otterloo

Dit schrijft Katelijne van Otterloo op Facebook: ‘Een bijzonder concert van mijn popjazz 4tet – waar ik erg naar uitkijk vanwege het ongekend intieme karakter van dit podium – vindt plaats in Cultureel Café Bacchus, zaterdagavond 12 oktober om 21 uur. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!’

Onze plaatsgenote (zij woont aan het eind van de Uiterweg) komt optreden met Michiel Buursen piano, haar echtgenoot Bas van Otterloo op… bas en Arno van Nieuwenhuize op drums. Een spannend en muzikaal team dat bestaat uit bijzonder getalenteerde mensen die elkaar telkens weer blijven boeien en uitdagen in de muziek, waardoor het publiek steeds weer wordt verrast door enthousiasme, energie, kwaliteit en originaliteit.

Programmamaker Imme Schade van Westrum zei over haar: ‘Katelijne van Otterloo is overtuigende jazz zangeres met groot improvisatievermogen en onderscheidende performance. Een personality die met veel gemak en beeldend zingt. Deze charmante zangeres staat samen met haar duo, trio of band garant voor een spannend, swingend en soms ook ontroerend samenspel. Het is muzikaal, puur en bovenal volstrekt natuurlijk.’De voorstelling vond plaats in Cultureel Café Bacchus (google map)

Naar het archief

 

Locatie:
Cutureel Caf Bacchus

Tijd:
12 oktober 2013

Toegang uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»