programmaprogramma

65 Jaar Fotogroep Aalsmeer

65 Jaar Fotogroep Aalsmeer

Dit jaar viert Fotogroep Aalsmeer haar 65-jarig jubileum met een speciale expositie die je niet wilt missen! In deze unieke tentoonstelling in het Oude Raadhuis van KCA presenteert de fotogroep een selectie van de mooiste en meest indrukwekkende foto's van haar leden uit het seizoen 2023-2024. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog een inspirierende kijk in de oneindige mogelijkheden van abstracte fotografie die de Fotogroep Aalsmeer in het afgelopen seizoen heeft verkend. 

Beste 2023-2024
Bewonder de adembenemende beelden van de beste foto's uit het seizoen 2023-2024 van de Fotogroep Aalsmeer. Deze unieke tentoonstelling biedt een visueel feest voor de zintuigen, waarin het talent en de creativiteit van de gepassioneerde leden van Fotogroep Aalsmeer centraal staan. Laat je verrassen door een divers palet aan thema's, van serene landschappen tot dynamische stadsgezichten, intieme portretten en fascinerende macrofotografie. Elke foto vertelt een verhaal en neemt je mee op een visuele reis die je niet mag missen.

Abstracte fotografie
Naast het maken van vrij werk zetten de leden hun tanden in Abstracte fotografie. Het resultaat is verbluffend. Abstracte fotografie neemt je mee op een reis voorbij de herkenbare werkelijkheid. Het draait om het vastleggen van vormen, lijnen, kleuren en texturen op een manier die niet direct herkenbaar is, maar wel diepere emoties en interpretaties oproept. Zonder de beperkingen van traditionele onderwerpen, opent abstracte fotografie een deur naar eindeloze creativiteit en verbeelding.

Kortom: Laat je verrassen door unieke perspectieven en creatieve composities die je eigen kijk op de wereld kunnen verrijken. Een fototentoonstelling die je de kracht van fotografie laat ontdekken, die verhalen vertelt, emoties raakt en je de wereld om je heen laat verkennen.

(foto's: de winnende foto's 2023-2024: links Adrie Kraan categogrie kleur, rechts Ria Scheewe categorie zwart/wit)


Adres en openingstijden Oude Raadhuis

  • Het Oude Raadhuis (google map)
  • Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
  • toegang: uw gift
  • openingstijden: vr, za, zo, 14 - 17 uur

 

VORIGE EXPOSITIES

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
31 augustus t/m 13 oktober 2024

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»