programmaprogramma

Kunstveiling tekening Roze Sint

Kunstveiling tekening Roze Sint

(foto: kicksfotos.nl)

HOOGSTE BOD TOT NU TOE: € 305,-

Dat kan hoger!

Artist in residence van KCA, Jennifer Bergkamp maakte onlangs een reeks portrettekeningen van de Roze Sint. Één van die tekeningen wordt nu geveild voor een goed doel.

Jennifer: “Ken je ze? Die figuren die in elk project de verbindende factor zijn? Ik weet nog niet eens de helft van de activiteiten waar deze man een hand in heeft, maar dat hij het allemaal  belangeloos doet is prachtig. Hij had in ieder geval een bescheiden aandeel in de Helden in de Zorg expositie en een iets groter aandeel in de Helden in de Jeugdzorg expositie. Zijn alter ego - de Roze Sint - is misschien wel een van de meest markante figuren in Aalsmeer en zo verscheen hij dan ook aan mijn tekentafel. Hilarisch!”

De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de Make a Wish Foundation Nederland. Om de allerliefste wensen te realiseren van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. En daarmee geven ze de kinderen en hun omgeving weer kracht en vertrouwen, en sterker om de toekomst in te gaan. En zo past het portret van de Roze Sint perfect in de tentoonstelling Helden in de Jeugdzorg.

Een buitenkansje dus om zo'n bijzonder portret aan je muur te krijgen en een must voor elke Aalsmeerder, particulier of bedrijf met een hart voor hun eigen Roze Sint en al het goeds dat hij doet!

Eerst kijken? Dat kan natuurlijk ook. Het portret is elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur te zien in het Oude Raadhuis van KCA. 

Bieden dus!!!

Je bod moet uiterlijk op donderdag 24 november 2022 bij ons binnen zijn. Het openingsbod is € 250. 

Lees voordat je je bod met het online Veilingformulier uitbrengt, eerst onderstaand  Veilingreglement. Bieden is namelijk niet vrijblijvend! 

De pasteltekening heeft een afmeting van 30 cm x 40 cm en ingelijst, met Art Glass voorzien van ontspiegelende en anti-reflecterende coating en UV-bescherming. De tekening is handgesigneerd door de kunstenaar Jennifer Bergkamp.

Klik hier om naar het online Veilingformulier te gaan. 

Veilingreglement:

 1. Op het portret van de Roze Sint kan tot en met donderdag 24 november 2022 worden geboden.
 2. Alleen biedingen uitgebracht met het online biedingformulier op skca.nl, doen mee.
 3. Het openingsbod is € 250 incl. BTW.
 4. Een uitgebracht bod is van rechtswege bindend en kan niet meer worden ingetrokken. Er komt automatisch een koopovereenkomst tot stand met de hoogste bieder op het moment dat de veiling sluit. Een koper kan zich niet met een beroep op de wet Koop of Afstand onttrekken aan het naleven van de veilingregels.
 5. Elk bod is inclusief BTW. Aan koper worden geen veilingkosten in rekening gebracht.
 6. Verkopende partij is Pencil Art van kunstenaar Jennifer Bergkamp. Verkoper verplicht zich het kunstwerk tegen het hoogste bod te verkopen.
 7. Een notaris zal vaststellen welk bod het winnende bod is. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. Degene met het winnende bod wordt uitgenodigd om de tekening op zondag 27 november 16 uur in het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9 in Aalsmeer in ontvangst te nemen.
 9. De aankoopsom zijnde het hoogste bod zal terstond worden voldaan aan verkoper.  
 10. Verkoper verplicht zich het volledige aankoopbedrag na aftrek van BTW over te maken naar Make a Wish Foundation Nederland.
 11. Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer speelt bij deze kunstveiling uitsluitend een faciliterende rol en heeft geen enkel financieel belang.

Adres en openingstijden Oude Raadhuis

 • Het Oude Raadhuis (google map)
  Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
 • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
 • info via een e-mail naar KCA
 • toegang: uw gift
 • openingstijden: vr, za, zo 14 - 17 uur

 VORIGE EXPOSITIES

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
Bieden tot en met donderdag 24 november 2022

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»