programmaprogramma

EEN LEVEN LANG KUNST

EEN LEVEN LANG KUNST

Carolien Horich is al haar hele leven lang bezig met kunst. Zij verzamelt kunst en is zelf een begenadigd beeldhouwer. ook schildert ze en maakt ze ikonen. Het wordt tijd dat ze dat allemaal laat zien. En natuurlijk in 'haar' Oude Raadhuis. Carolien is namelijk al jaren gastvrouw in het kunsthuis van KCA. 

Voor haar tentoonstelling heeft Carolien kunstenaar en goede vriendin Liesbeth van Welbergen uitgenodigd die haar sculpturen, kleurreijke schilderijen en bijzonder glaswerk toont.  

De tentoonstelling wordt op zaterdag 1 april 2023 om 15 uur geopend in het Oude Raadhuis van KCA. 


Over de tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis
Beeldende kunst heeft een belangrijke rol in een samenleving zoals die van Aalsmeer. Beeldende kunst zet je aan het denken, inspireert, raakt, biedt troost, maakt blij of juist weemoedig, geeft afleiding, verbindt, brengt samen. De tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis zijn voor Aalsmeer, gaan over Aalsmeer of over thema's die Aalsmeerders raken. Met kunstenaars - liefst met een band met Aalsmeer - die dat Aalsmeerse gevoel snappen en kunnen vertalen in beelden en verhalen. Wij hopen zeer dat we Aalsmeer weten te prikkelen om ze onze tentoonstellingen te komen beleven in de prachtige sfeer van het Oude Raadhuis. Tot snel! 


Adres en openingstijden Oude Raadhuis

  • Het Oude Raadhuis (google map)
    Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
  • info via een e-mail naar KCA
  • toegang: uw gift
  • openingstijden: vr, za, zo 14 - 17 uur

 VORIGE EXPOSITIES

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
31 maart t/m 30 april 2023

Toegang : uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»