programmaprogramma

Contradictions

Contradictions

HET OUDE RAADHUIS IS WEER OPEN!

Volgens de landelijke richtlijnen is het momenteel verplicht om uw komst vooraf aan te kondigen. Klik hier om eenvoudig uw gratis bezoek aan deze tentoonstelling in het Oude Raadhuis online te reserveren. Of bel tijdens de openingstijden naar 0297-344318. 


OVER DE EXPOSITIE
In het werk van de kunstenaars José van Tubbergen, Annemiek van Kollenburg en Karen Santen leiden hun zoektochten naar verrassende, tegengestelde beelden. Juist daarom heeft deze tentoonstelling de titel CONTRADICTIONS gekegen. Gedurende de tentoonstelling zal er iedere zondag één van de kunstenaars aanwezig zijn. 

De kunstenaars:
De zoektocht van José van Tubergen gaat over nalatenschap. Ruïnes vertellen de geschiedenis van de mens met architectuur als decor. Haar werk bestaat o.a. uit schilderijen met olieverf en grafisch werk met druktechnieken die ze zelf heeft ontwikkeld op doek of papier. 
Aanwezig: 29 november

Annemiek van Kollenburg zoekt met haar 3-dimensionale vormen naar balans van licht en donker, binnen- en buitenvorm, open en gesloten zijn. Haar grote inspiratiebron is de architectuur. 
Aanwezig: 22 en 29 november

Karen Santen benadrukt in haar objecten en installaties van klei de kracht en de oorsprong van deze materie. Het fascineert haar hoe kleur ontstaat, hoe de aardkorst groeit en vervalt, het samenklonteren, verglazen en versmelten. De laatste jaren worden haar beelden kleurrijker door glazuur- en stookwijze. 

Aanwezig: 29 november


CORONAREGELS IN HET OUDE RAADHUIS

Om het bezoek in tijden van corona voor iedereen veilig te laten verlopen, hebben we de nodige maatregelen getroffen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. De vrijwilligers van KCA zullen er alles aan doen om jouw bezoek aan onze tentoonstellingen in het Oude Raadhuis zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Zij zullen jou uitleg geven over de veiligheidsvoorschriften en toezien op de naleving ervan. Volg altijd hun aanwijzingen op.

Heb jij of een huisgenoot vlak voor je geplande bezoek last van (vage) klachten zoals kortademigheid, koorts of lichte keelpijn: blijf dan thuis. Heb je ziekteverschijnselen en kom je toch naar het Oude Raadhuis, dan moeten we je helaas de toegang weigeren.


Deze expositie is te zien in:

  • Het Oude Raadhuis (google map)
  • Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
  • toegang gratis
  • openingstijden: donderdag t/m zondag 14.00 - 17.00 uur

 

VORIGE EXPOSITIES

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
van 18 september t/m 29 november 2020

Toegang gratis, reserveren verplicht

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»