programmaprogramma

Jazzfeest op haven De Nieuwe Meer

Jazzfeest op haven De Nieuwe Meer

MIS HET PONTJE NIET!

op
JACHTHAVEN DE NIEUWE MEER AALSMEER
Stommeerweg 2
1431 EW Aalsmeer

Na het enorme jazzfeest van vorig jaar wordt het weer een onvergetelijk weekend aan het slot van de Westeinder Waterweek. Op jachthaven de Nieuwe Meer treden in drie dagen dertien jazzartiesten op, die tot de top van Nederland gerekend kunnen worden.

Op vrijdagavond 3 juli gaat om 9 uur de fantastische trompettiste Saskia Laroo (‘Lady Miles Davis of Europe’) van start met haar onafscheidelijke Amerikaanse partner, de pianist en zanger Warren Byrd. Zij vormen hart en ziel van het kwartet Jazzkia, waarvan ook de bassist Daniel Gueli en de drummer Daniel van Dalen deel uitmaken.


De zaterdag 4 juli is voor de veelzijdige pianist Pieter van Santen, die grote indruk maakt met zijn zeer swingende, virtuoze speelstijl. ’s Middags vanaf 4 uur treedt hij op met zijn trio, verder bestaande uit Uli Wentzlaff-Eggebert op bas en Erik Poorterman op drums. ’s Avonds om 9 uur wordt het trio versterkt met trompettist/vocalist Herman Nijkamp en Jacco van Santen op altsax. De twee blazers staan bekend om hun adembenemende muzikaliteit, vooral vanwege hun geïmproviseerde duetten.


Het slotakkoord, op zondagmiddag 5 juli om 4 uur, is van de splinternieuwe band As Good As It Gets, geformeerd rondom trompettist Michael Varekamp en klarinettist Bernard Berkhout. Zij krijgen versterking van Mark van der Feen, piano, Hans Voogt, gitaar en Frans Bouwmeester, contrabas. Een ‘All Star Band’ wordt aan de Westeinder geboren!


TOEGANG bij alle voorstellingen: UW GIFT

Het weekend belooft opnieuw een muzikaal jazzfeest te worden. Mede georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer, Cultureel Café Bacchus en WV De Nieuwe Meer.

Locatie:
Jachthaven de Nieuwe Meer, Stommeerweg

Tijd:
3-5 juli 2015

Toegang je gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»