programmaprogramma

The New Conrad Miller Trio

The New Conrad Miller Trio

Coen Molenaar piano, David de Marez Oyens bas, Enrique Firpe drums

Een uniek trio van door de wol geverfde musici presenteert zichzelf in Bacchus. Coen Molenaar en Enrique Firpe speelden jaren samen met vocalisten Deborah J. Carter en Josée Koning; David de Marez Oyens en Coen Molenaar toeren nog steeds met de legendarische gitarist Jan Akkerman. Davids voorliefde voor ritmes van over de hele wereld klikt als vanzelf met Enrique’s rijke wereld van het slagwerk.

‘Door de verschillen, in zowel muzikale als persoonlijke achtergrond van de drie musici, brengt dit nieuwe akoestische pianotrio een originele en frisse mix van stijlen en sferen’. ‘A nice mix of Keith Jarrett, Gonzalo Rubalcaba, Vijay Ayer and Brad Mehldau’.

Het gebruik van Zuid-Amerikaanse ritmes en harmonieën gecombineerd met zowel traditionele Jazz als Blues & Soul resulteert in lyrische, impressionistische composities. Arrangementen die klinken melancholiek maar op het zelfde moment ‘joyful’ . Klassieke harmonie en contrapunt gecombineerd met ‘high energy’, authentieke sterke ‘groove’ , brengen een nieuwe kleur en dimensie aan binnen het traditionele pianotrio.

De lang gekoesterde wens om samen in deze bezetting te spelen kwam in een stroomversnelling toen het Duitse platenlabel Mocher Music het trio uitnodigde om dit voorjaar een CD op te nemen.Het jazzconcert begint op zaterdagavond om 21.30 uur; zaal open 21.00 uur.

Toegang: 'uw gift'

  • Cultureel Café Bacchus google map
  • Gerberastraat 4
  • 1431 SG Aalsmeer
  • tel. 0297-326831  (tijdens openingsuren)

Inlichtingen: Pierre Tuning (ptl@euronet.nl) telefoon 0297-360355 en Reinoud Staps (bobentom@freeler.nl) telefoon 0297-325304

Archief

Locatie:
cultureel café bacchus

Tijd:
11 februari 2017

Toegang je gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»