programmaprogramma

Christian Pabst Trio met Daniel de Moraes

Christian Pabst Trio met Daniel de Moraes

Het Christian Pabst Trio met gitarist Daniel de Moraes. Christian Pabst, een pianist en componist uit het Duitse Saarland, is een heel bijzondere ontdekking van de Stichting KCA gebleken.

Hij is in 2006 naar Nederland gekomen om aan Conservatorium van Amsterdam jazzpiano te studeren bij Karel Boehlee en Rob van Bavel. Op zijn jonge leeftijd (hij werd in 1984 geboren) heeft hij al concerten gegeven in heel Europa, waar zijn gedreven, zeer swingende spel grote indruk maakte. Na zijn afstuderen werd hij docent aan het conservatorium, in muziektheorie en harmonieleer.

Centraal in de muzikale ontwikkeling van Christian Pabst staat zijn Trio: in de bassist David Andres (Muziekhogeschool, Keulen) en slagwerker Erik Kooger (Michiel Borstlap, Deborah Carter) heeft hij ideale medestrijders gevonden om het muzikale avontuur te zoeken en zijn composities tot opzienbarend leven te brengen. 

 e Nederlands-Uruguayaanse gitarist Daniel de Moraes

Christian brengt een ‘special guest’ mee naar Aalsmeer: de Nederlands-Uruguayaanse gitarist Daniel de Moraes. Vanuit zijn Latijns-Amerikaanse achtergrond geeft hij een heel bijzondere kleur aan het concert, waarin zal blijken: de taal van de jazz is internationaal!


Het jazzconcert vond plaats in Cultureel Café Bacchus.

Archief

Locatie:
cultureel café bacchus

Tijd:
17 oktober 2015

Toegang je gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»