programmaprogramma

Cabaretpoel

Cabaretpoel

Let op: in verband met de huidige lockdown wordt deze voorstelling verplaatst naar 28 mei 2022!!!


VIER KEER LEUK

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Nieuwgierig geworden? Bekijk dan hier de trailer. 


De voorstelling vindt plaats in:

  • Cultureel Café Bacchus google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • tel. 0297-326831 (tijdens openingsuren)


Kaarten á € 15 zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop in de KCA ticketshop.  

Aanvang voorstelling 20:30 uur, zaal open om 20:00 uur.

Let op: De voorstelling stond eerst gepland voor 15 januari 2022 maar moet vanwege de coronalockdown worden verplaatst naar 28 mei 2022. Reeds gekochte kaartjes en abonnementen blijven uiteraard geldig. Het kan zijn dat ook in mei nog maatregelen van kracht zijn, zoals bijvoorbeeld de verplichting van het tonen van een coronatoegangsbewijs. Wij houden u op de hoogte

Informatie bij: Ans de Kruijf


 ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
Zaterdag 15 januari 2022, 20:30 uur

Toegang € 15 (ALLEEN VIA ONZE TICKETSHOP)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»