programmaprogramma

Gerard Alderliefste

Gerard Alderliefste

Gerard Alderliefste en zijn band begeleidden Ramses Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carriére. De revival van het lied 'Laat me -Vivre', door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. In het programma komen bekende, maar ook minder bekende stukken van Shaffy voorbij. Dit naast smeuïge anekdotes uit de monden van heren die dicht bij hem hebben gestaan.

Gerard Alderliefste is bekend van zijn muziek, zijn theatertours en zijn werk als verslavingsarts.

Nico van der Linden (auteur van de Shaffy Song Books, bandlid in de jaren ’60) speelt vleugel. Sylvester Hoogmoed ( Shaffy biograaf van o.a. “We zien wel” ) levert zijn unieke bijdragen over het leven van ons nationaal icoon. Gerard heeft weer andere heerlijke verhalen.


Let op: Bij de voorstellingen van KCA in De Oude Veiling is tot nader orde het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht!


Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer (google map)
Aanvang: 15.30 uur, de zaal is open vanaf 14.45 uur

 

Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


 ARCHIEF

 

 

 

Locatie:
De Oude Veiling

Tijd:
zondag 24 oktober 2021, 15.30 uur

Toegang uitverkocht

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»