programmaprogramma

Swingin' Paris The Legends ft Michael Varekamp

Swingin' Paris The Legends ft Michael Varekamp

Zanger/trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess Merlot ( We Want More-SBS6) mee door de straten van het bruisende Parijs. Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas. Vanaf de jaren twintig zou de jazz op haar beurt Parijs weer triomfantelijk heroveren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaff en Sydney Bechet.

In Swingin’ Paris toveren The Legends Michael Varekamp & Wiboud Burkens het theater om tot een romantische jazzkelder waar hits als ‘Petite fleur’, ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ en ‘C’est si bon’ klinken tot in de kleine uurtjes. Muzikanten: Michael Varekamp trompet, zang, Tess Merlot zang, Yoran Aartsen tenorsax, clarinet,  Wiebout Burkens toetsen, Harry Emmery contrabas, Erik Kooger drums 

De grote zaal van Bacchus wordt geheel naar de huidige richtlijnen van de overheid gereed gemaakt voor de negen KCA jazzconcerten die wij voor het komende seizoen 2020-2021 hopen te organiseren. Stoelen staan op 1,5 m afstand. Personen uit één huishouden kunnen naast elkaar zitten aan één (aangewezen) tafeltje. Drankjes worden geserveerd. Betaling alleen met PIN.

Aanvang voorstelling 21:00 uur, zaal open om 20:30 uur


Het jazzconcert begint op zaterdagavond om 21.00 uur; zaal open 20.30 uur.

  • Cultureel Café Bacchus XL google map
  • Gerberastraat 4
  • 1431 SG Aalsmeer


in samenwerking metArchief

Locatie:
cultureel café bacchus XL

Tijd:
26 september 2020

Toegang € 20, voor leden Jazzclub € 15

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»